Keraamiline söögilaud on kaunis ja vastupidav mööblieseme, mis on valmistatud keraamilisest plaadist, mis on paigutatud tugevale alusele. Keraamilise söögilaua kasutamine on praktiline ja stiilne valik, kuna keraamiline pind on vastupidav, kriimustuskindel ja lihtne hooldada.

Keraamilised söögilauad on saadaval erinevates suurustes, kujudes ja värvides, mis võimaldab teil valida laua vastavalt teie vajadustele ja ruumi stiilile. Keraamilised lauad on tavaliselt rasked ja vastupidavad ning neid on lihtne puhastada. 

Keraamiline söögilaud võib olla suurepärane valik nii sise- kui ka väliruumides, kuna see on vastupidav ilmastikutingimustele. Keraamiline pind on vastupidav ka kuumusele ja plekkidele, mistõttu sobib see hästi köögi või söögitoa mööbliesemeks.

Keraamiline söögilaud on praktiline ja ilus mööblieseme, mis sobib hästi nii sise- kui ka väliruumidesse. Keraamiline pind on vastupidav, kriimustuskindel ja lihtne hooldada, mistõttu on see suurepärane valik kodu interjööri täiendamiseks.

  keraamiline söögilaud

 

Pikendatav söögilaud on praktiline mööblieseme, mis võimaldab lauda laiendada vastavalt vajadusele. See on suurepärane valik, kui soovite kasutada ühte lauda erinevate sündmuste jaoks, nagu näiteks pidulikud õhtusöögid, sünnipäevapeod või kokkutulekud. Pikendatava söögilaua kasutamine on lihtne ja kiire ning võimaldab lauda suurendada, et mahutada rohkem inimesi.

Pikendatav söögilaud on saadaval erinevates suurustes ja disainides. Sõltuvalt laua suurusest, võib lauda pikendada erineval viisil. Mõned pikendatavad söögilauad võivad olla varustatud lisapanipaigutustega, mis võimaldavad lauda lihtsalt ja kiiresti pikendada, samas kui teised lauad võivad vajada eraldi lisalaiendusi.

pikendatav söögilaud 

pikendatav söögilaud 2

 

Baarilaud on kõrgendatud laud, mis on mõeldud kasutamiseks baarides ja kohvikutes. Need lauad on tavaliselt valmistatud puidust, metallist või klaasist ning neid võib leida erinevates suurustes ja kujundustes.

Baarilauad on mugavad, sest need võimaldavad teil istuda kõrgemal, mis võib olla eriti kasulik, kui soovite nautida jooke ja suupisteid. Lisaks võivad baarilauad olla ka stiilsed ja lisada teie kodule kaasaegset ilmet. Kuna baarilauad on tavaliselt kõrgemad kui tavalised lauad, võib neid kasutada ka köögisaartena või toidu valmistamiseks.

Baarilauad vajavad sageli ka erilist hooldust, eriti kui need on valmistatud puidust. Puidust baarilaudade puhastamisel tuleks kasutada spetsiaalseid puhastusvahendeid ja hooldusõlisid, et tagada nende pikaealisus. Metallist ja klaasist baarilauad on aga tavaliselt lihtsamini hooldatavad.

bolzano

 

Ümmargused söögilauad on stiilsed ja funktsionaalsed mööbliesemed, mis sobivad ideaalselt igasse kodusse või söögikohta. Ümmargune laud on suurepärane valik, kui soovite luua hubase ja sõbraliku atmosfääri. See sobib suurepäraselt väiksematesse ruumidesse, kuna ümmargune laud võtab vähem ruumi kui ruudukujuline või ristkülikukujuline laud.

Ümmarguse söögilaua eeliseks on ka see, et see sobib suurepäraselt väiksemasse seltskonda, kuid võimaldab siiski kõigil istuda mugavalt ja lähedal üksteisele. Lisaks on ümmargused lauad tihti varustatud keskel oleva pöörleva plaadiga, mis muudab toidu serveerimise lihtsamaks ja mugavamaks.

Ümmargused lauad on valmistatud erinevatest materjalidest, nagu puit, klaas, marmor või kivi, ja neid saab valida erinevates suurustes ja disainides vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Ümmargused lauad võivad olla ka kaasaegsed või klassikalised, sõltuvalt teie eelistustest ja ruumi stiilist.

Kokkuvõttes võib öelda, et ümmargune söögilaud on suurepärane valik, kui soovite lisada oma kodule stiili ja funktsionaalsust.  Suur valik söögilaudu on tootjatelt Actona ja MC Akcent.