Ostukorv

TV-alused

Commonist leiad TV-alused otse maaletoojalt. Leia endale sobiva hinna ja mõõduga TV-laud kasutades mõõdu ja hinnafiltreid. 
TV-aluse soetamisel arvesta kindlasti järgnevaid punkte:
* Kas TV-aluse taha jääb piisavalt ruumi kaablite paigutamiseks. Paljudel toodetel ei ole enam kaabliauku aga omal vastutusel võib neid ise juurde tekitada. 
* Kandevõime: Teleka massikese võiks olla ühtlaselt jaotunud. Paljudel telekatel on keskel üks jalg ja kui selle all on suur digiboksi avaus siis võib esineda läbi paindumist.
* Arvesta, et teleri aluse uksed ja sahtlid saaksid täielikult avaneda ning ei takistaks muud liiklust.
* Kõrgus: liiga madal või kõrge telekalaud võib tekitada kaelas ebamugavustunnet. 
* Värvus: Tumedas toonis TV-laud muudab toa hämaramaks ning tolmu on paremini näha. Samas ei peegelda see nii palju valgust, kui näiteks Valge kõrgläikega TV-alused ning teleri vaatamine on silmadele mugavam. 
* Laius: liiga kitsas TV-alus võib suure ekraani puhul olla visuaalselt kole ning võtta ära ruumi muude asjade paigutamiseks nagu lilled või kõlarid.
* Hooldus: mööbliplaadist telekalaua puhul ei ole vaja erilis hooldust. Puhastada saab nagu iga teist kummutit või kappi. Ainuke erinevus on täispuidust pindadega toodete puhul nagu näiteks TV-alus Chiaro. Seda hooldatakse nagu iga teist puidust materjali. 
* Karastatud klaasist TV-alused on visuaalselt minimalistlikud ja praktilised. Samas tuleb arvestada klaasi kandevõimega. 
* Itaalia disainiga TV-alused nagu näiteks Dama, Miro, Vittoria on pika tarneajaga aga ootamist väärt.
* LED valgustus ei kuulu tavaliselt komplekti ja eeldab piisava arvu seinakontaktide olemasolu teleka taga. Sisse-välja lülitamiseks on tavaliselt kaasas jalglüliti millele saab peale astuda.
Dast sarja TV-alusel on saab juurde tellida LED riba mida saab ise sobivasse mõõtu lõigata.
Täpsemate küsimuste korral võta meiega ühendust läbi telefoni, emaili või chatboksi. 

Filter

Me ei leia Teie valikule vastavaid tooteid.