Magamistuba on üks tähtsamaid ruume meie kodus, sest just siin veedame me enamuse oma ajast puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Seega on oluline valida magamistuppa õige mööbel, et tagada mugavus, funktsionaalsus ja esteetiline ilme.

 

1. Voodi valimine

Voodi on magamistoa kõige olulisem mööbliese, seega on selle valikus oluline pöörata tähelepanu mitmele punktile. Kui ruum on väike, siis on mõistlik valida kitsam voodi, et ruumi rohkem jääks. Kui aga ruum on suur, siis võib valida suurema voodi. Väga tähtis on ka mugavus ning stiil. Voodi peaks sobituma magamistoa stiiliga, olgu see siis modernne või traditsiooniline.

La Maison

 

2. Kappide valimine

Riidekapid on magamistoa teine oluline mööbliese. Need võimaldavad hoida riideid ja muid esemeid organiseeritult ning tagavad ruumi puhtuse ja korrasoleku. Kapid peaksid olema piisavalt suured, et mahutada kõik vajalikud esemed, kuid samas ka piisavalt kompaktsed, et need ei võtaks liiga palju ruumi. Samuti on oluline valida kapid, mis sobivad magamistoa ülejäänud sisustusega.

Magnum

 

3. Öökapid

Öökapid on väikesed kapid, mis asuvad voodi kõrval. Need võimaldavad hoida enda jaoks olulisi asju käepärast, nagu näiteks raamatut või klaasi vett. Öökappide valimisel tuleks pöörata tähelepanu nende suurusele ja stiilile. Need peaksid sobima magamistoa üldise stiiliga ja olema piisavalt suured, et mahutada kõik vajalikud esemed.

Öökapid

 

4. Töölaud ja tool

Kui teil on vaja magamistoas tööd teha, siis võib kaaluda töölaua ja tooli lisamist. Need peaksid olema piisavalt suured ja mugavad, et võimaldada töötamist, kuid samas ei tohiks need ka liiga palju ruumi võtta. Töölaud ja tool peaksid samuti sobituma magamistoa üldise stiiliga.

narvik

 

5. Riiulid ja dekoratiivesemed

Lisaks kappidele ja öökappidele võib kaaluda ka riiulite ja dekoratiivesemete lisamist magamistuppa. Riiulid võimaldavad hoida erinevaid esemeid organiseeritult ning samal ajal lisavad magamistuppa kaunistuselemendid, nagu näiteks taimed, raamatud ja pildiraamid. Dekoratiivesemed aitavad luua hubase ja isikupärase õhkkonna magamistoas ning võivad olla ka vajalikud, et täita tühje seinu ja rõhutada magamistoa üldist stiili.

Geelong

Kokkuvõttes on magamistoa mööbli valik väga oluline, et tagada mugavus ja funktsionaalsus ning samal ajal luua stiilne ja ilus interjöör. Enne mööbli ostmist tuleks kindlasti mõelda magamistoa suurusele, stiilile ja kasutusotstarbele ning valida vastavalt sellele sobiv mööbel. Samuti tasub meeles pidada, et magamistoa üldine stiil võiks olla harmooniline ja isikupärane ning sobituda ülejäänud kodu sisustusega.