Aiamööbli valik algab planeerimisest!

Küllap on sul vaimusilmas juba olemas visioon ideaalsest aiamööblist- mõnusast lamamistoolist, kus palaval suvepäeval päikest võtta, mugavatest söögitoolidest, kus suveõhtul grillipeo ajal oleks hea istuda või pehmest diivanist, kus lesides külma jooki rüübata. Enne veel kui mööbli valimise juurde asud, vaata üle oma terrassi seisukord.
Kui talvega on terrassil olev puit kahjustada saanud, siis tuleks enne aiamööbliga sisustamist see korda teha!

 

Terrass on talveunest ülesäratatud ning on aiamööbliga sisustamiseks valmis!
Millest alustada?

5 punkti, millele tähelepanu pöörata.

  • Suurus loeb! Selleks, et sisustus oleks harmooniline on vaja enne ära kaardistada ruumi suurus.
  • Pane paika oma vajadused! Aiamööbel võib täita erinevaid funktsioone, kui sa soovid luua kohta mõnusaks päevitamiseks, siis tasub tähelepanu pöörata ühte tüüpi mööblile, kui soovid luua koha, kus oleks hea grillida ja sõpradega aega veeta, siis tuleb appi teist laadi aiamööbel.
  • Valgus! Selleks, et aias oleks mõnus atmosfäär olenemata kellaajast, tulevad appi välisvalgustid. Vaata meie kollektsiooni siit.
  • Pane paika oma eelarve! Aiamööbli eelarve ei pea olema kosmiline. Oluline on mõista, kas sinu vajadused ja võimalused kattuvad.
  • Stiil! Aiamööbel ei pea tingimata sobituma sinu siseruumide esteetikaga. Mõtle läbi, kas sinu jaoks on oluline, et terrassi disain oleks kooskõlas muude ruumidega.

Puit või rotang või metall? Ehk millist materjali aiamööbli valikul eelistada

Selge on see, et aiamööbel peab olema ilmastikukindel ja vastupidav! Just sellepärast ei passi elutoa diivani ja kohvilaua toomine koduaeda. Meie e-poest leiad ilmastikukindla aiamööbli, materjal ei mängi siin niivõrd suurt rolli, valiku tegemisel juhindu oma maitsest ja soovidest! 

 

Väiksemate pindade jaoks sobivad pigem “õrnemad” esemed, mis ei võta visuaalselt palju ruumi. Punutud toolid on sedapuhku ideaalsed, meie valikust leiad mitmeid- nii baaripukke kui tavalisi toole.

 

Kui ruumi on laialt ning sulle meeldivad robustsemad lahendused, siis ka siin leiad meie valikust mitu sobivat toodet. Miks mitte kaaluda sellist varianti:

NB! Sedalaadi toolide eest on väga kerge hoolt kanda, kevade saabudes piisab sellest, kui need märja lapiga ning õrna puhastusvahendiga üle tõmbad ja võibki istuda ning ilma nautida!

 

Puit on ajatu klassika, mida saab kombineerida väga edukalt ka muude materjalidega, selline söögikomplekt sobib igat terrassi ehtima:

 

Tahad, et aed oleks ennekõike koht lõõgastumiseks?


Kui sinu soov on aias mõnusa aja veetmine ning väljas einestamine pole sinu prioriteet, siis selleks puhuks on olemas mõnusad aiadiivanid ja tugitoolid.
Variante on mitmeid, taas tuleb mängu ruumi küsimus ja stiil. 

 

 

Kui oled üks nendest, kes ihkab saada pruuniks teiseks juuniks, siis vajad kindlasti oma kollektsiooni mugavat lamamistooli, oleme kodulehele koondanud valiku toole, mis sobivad kokku iga aiaga. Kui lamamistooli jaoks pole piisavalt ruumi, siis tuleb appi imeilus aiatool Valencia.

Aiamööbel peab lisaks kõigele muule ka lõbus olema!

Ripptoolid koguvad iga aastaga aina enam populaarsust. Palaval suvepäeval on ripptoolis logelemine puhas nauding. Meie kollektsioonis on kaks väga isenägu tooli- Eggy ja Amsterdam.

Aiamööbel on välja valitud? Lisa disainile vürtsi detailidega!

Pleed, isikupärane abilaud, pink või päevavoodi annavad terrassile sinu näo. Ilusad padjad aiadiivanil lisavad disainile värskust. 

Köök on kodu süda, sellisel juhul võiks aed olla kodu naeratus, mis tervitab külalisi oma soojuse ja isikupäraga!